Wastafelmeubel

Een nieuwe badkamer is niet compleet zonder een wastafelmeubel. Een wastafelmeubel biedt niet alleen ondersteuning voor een wastafel maar geeft ook nog eens uitstraling aan een badkamer en kan worden gebruikt als opbergruimte. Bent u op zoek naar een wastafelmeubel of wastafelkast voor uw nieuwe badkamer? Dan bent u bij de Badmeubelen Gigant aan het juiste adres! Wij kijken graag met u naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van wastafelmeubels en zorgen er met u voor dat u een plaatje van een badkamer krijgt.

Wasbak en opbergruimte in een wastafelmeubel

Een wastafelmeubel moet uitstraling geven aan een badkamer en natuurlijk ondersteuning bieden aan een wastafel. Wastafelmeubels bieden daarnaast ook vaak opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken of shampoo. Zo blijft uw badkamer er opgeruimd uitzien, terwijl u wel alles bij de hand heeft. Vanwege de uitgebreide keuzemogelijkheden valt het niet mee om een wastafelkast uit te zoeken. De Badmeubelen Gigant gaat graag met u om tafel om te kijken naar de mooiste wastafelkast voor uw nieuwe badkamer.

Badmeubel Gigant badkamermeubel

Verschillende soorten wastafelkasten

Er zijn veel verschillende soorten wastafelkasten met verschillende soorten wasbakken. Rechthoekige, ovale of zelfs ronde wasbakken zorgen allemaal voor een andere uitstraling van uw badkamer. Afhankelijk van de keuze voor de wasbak kan er worden gezocht naar een geschikte wastafelkast. Er zijn ook standaardcombinaties van wastafelmeubels mogelijk waarbij de wasbak en de wastafelkast als één geheel worden geleverd

Wastafelmeubel geheel op maat

Om ervoor te zorgen dat de wastafelkast goed in uw badkamer past kijken wij bij de Badmeubelen Gigant ook naar de rest van de badkamer. Welke soort tegels worden er gebruikt, welke kleuren wilt u terugzien in uw badkamer en voor hoeveel personen moet de badkamer geschikt zijn? Als er meerdere personen gebruik maken dan is het misschien fijn om twee wastafelmeubels te kopen.